Welsh springer spaniel

Pomeranian

UUTISIA 2005

uutisia 2004

 

 

20.11.2005

"Heppu" Twist And Special Guy muutti tänään uuteen kotiin

7.11.2005

 TERVETULOA-LILY-WELCOME

28.8.2005

Tämän vuoden ensimmäinen näyttelymme Robinin (Biconty's World Wide Web) kanssa meni hienosti SKKY:n erikoisnäytelyssä tuloksella PU-3 ja SERT.

SERTTI-voittajan on helppo hymyillä :-) sateesta huolimatta

KIITOS MAARIT ESITTÄMISAVUSTA!

15.8.2005

 12.8 luoksemme muutti kukot Aleksanteri ja Sakari sekä heidän haaremiinsa kuuluvat kuusi kanaa. Kanat ovat maatiaiskanoja, Piikkiöläistä kantaa.

Myös Paavo-päkän haaremi on väliaikaisesti kasvanut kahdella kutulla.  Alma ja Kerttu ovat luonamme jonkinaikaa ja toivomme että Virtasen perheellä on onnellinen perhetapahtuma keväällä.

 

24.7.2004

Sain torstaina puhelun ja tuttavani kysyi olisiko minulla kiinostusta ottaa kolmea vuohta jotka tarvitsevat uuden kodin. Navettamme oli edelleen tyhjillään kun en oikein ollut osannut päättää minkä eläimien käyttöön se tulisi. Tuumasta toimeen, kuttulaa sisustamaan ja eilen meille muutti kolme ihastuttavaa vuohta jotka ristimme Paavoksi, Liisaksi ja Leenaksi. Paavo on pukki, seitsemän kuukautta ja Leena sekä Liisa kuttuja ja vuoden ikäisiä. Liisa on lypsävä joten lypsytaito on opettelussa :-) onneksi on äitini apuna. Niin ja eipä tässä vielä kaikki Leena ja Liisa savat joulun aikoihin pikku-kilit joiden isänä on Paavo-Päkä.

VUOHIEN KUVIA

PAAVO

14.7.2005

Kuvia hevostallin alueen pohjakunnostuksista

   

3.7.2005

Valitettavasti wss narttumme Tinka oli vain valeraskaana ja pentuja emme saaneet paijattavaksemme. Uusi yritys keväällä 2006 jolloin astutamme Tinkan uudelleen.

15.06.2005

Muuttourakka on takanapäin ja olemme asettuneet uuteen kotiimme. Koirat ovat sopeutuneet oikein hyvin ja hepat nauttivat kesälaitumella. Uusina perheenjäseninä esittelemme kaksi suloista missimirriä, Tirlittanin ja Turrikan.

 

28.4.2005

Wss narttumme Tinka ja Buddy treffasivat tänään. Treffit onnistuivat hyvin ja toivomme että yöttömän yön aikaan juhannuksen tienoolla saamme jälleen koirakakaroita paapottavaksi.

KIITOS Mirkalle mukavasta matkaseurasta.

LISÄTIETOA YHDISTELMÄSTÄ

27.4.2005

Ihmelapset kasvavat ja "hirmuista" leikkiä pojilla riittää. Simon ja Heppu alkavat olla niin valtavan suloisia pojanviikareita, aikaa kuluu pötkötellessä heidän leikkikehässään:-)

Niinpä niin, taidan edelleen pitää itselläni titteliä "pommien keräilijä" kasvattajan sijasta, näistä omista ihmelapsistani en raaski luopua ja niinpä olemme ostaneet talon Nummi-Pusulan Leppäkorvesta maalaismaisemista, aivan syntymäkotini naapurista. Siellä on tilaa koirien juoksennella aidatulla 3000m2 alueella, tontti on kokonaisuudessaan 9050m2 joten sinne mahtuvat myös hevoset mukaan, jonkinlainen elämänmuutos siis edessä, onneksi kylä ja useat kyläläiset ovat meille tuttuja entuudestaan, joten on helpompi muuttaa sinne kuin aivan vieraaseen paikkaan. Uusi osoitteemme 1.6.2005 alkaen on siis:

 Mattilanritti 28, 09930 Leppäkorpi

19.4.2005

Vihdoinkin....WSS tyttömme Tinkan juoksu on alkanut. Matkaamme treffeille Buddy herran luo viikolla 17 ja mikäli treffit sujuvat onnistuneesti pentujen odottelemme syntyväksi juhannuksen tienoilla.

LISÄTIETOA YHDISTELMÄSTÄ

Pikkuinen Salsa tyttömme nukkui ikiuneen 16.4

22.3.2005

Ensimmäinen viikko takana pikkupennuillamme, univelat saatu tasattua ja nyt vain nautimme pentulaatikostamme.Welssipennut ovat aina olleet koirakakaroitamme ja jo nyt olen alkanut näitä pikkuisia pomeranian pentujamme kutsumaan ihmelapsiksemme:-), juu meille he ovat meidän ihmelapsia!!

No kaikki meillä ei kuitenkaan pikkuäitimme Melinan kanssa ole sujunut ongelmitta ja nyt voinkin vain kiittää ystävääni Pirjo-Riittaa joka antoi minulle hyvän neuvon :-) kehoitti nimittäin astuttamaan tytöt yhtäaikaa ja jos tulisi ongelmia aina olisi toinen äitykkäkoira apuna, ja niin on myös Gaya ollut korvaamaton apuäitykkä kun Melinan maidontuotanto ei alkanutkaan toivotulla tavalla ja vähäinenkin maidon tulo loppui alkuunsa. Tilanne on nyt se että Melina viettää onnellista ja huoletonta aikaa perheemme parissa kun Gaya hoitelee kaikki pennut:-) Melinan pojan siirsimme siis myös Gayan hoiviin kun useamman vuorokauden yrityksistä huolimatta ei maidontuotanto lähtenyt käyntiin. Päätös näin toimia ei ollut helppo, mutta vaihtoehtoja ei ollut. Olin aluksi kovinkin kauhuissani että Melina saa kauheat traumat kun pentu otetaan häneltä pois, mutta kuinkas ollakkaan nopeasti Melina aloitti normaalin elämänsä perheemme parissa ja kun yönsä nukkuu minun tyynylläni voinpa jopa aistia hänen salaa lällättävän Gayalle....hoida sä vaan pennut mä nautin..... ja oheisesta kuvasta ilmenee että myös Gaya nauttii :-) ja pennut senkun LIHOO...

16.3.2005

Pomeranian tyttömme Melina synnytti tänään pikkuisen pojanviikarin. Erittäin onnellisia olemme että synnytys sujui hyvin ja OMATOIMISESTI :-)

14.3.2005

Muutaman unettoman yön jälkeen Pomeranian tyttömme Gayan pennut näkivät tänään vihdoinkin päivänvalon :-) Pentuja syntyi kaksi, poika ja tyttö.Yllätys oli suuri, näyttäisi siltä että poika olisi väriltään B/T (blac and tan) seuraamme jännityksellä tilannetta ovatko tan merkit pysyvät. Pentu tiedusteluja/varauksia meillä on niin paljon että emme voi niitä lisää vastaanottaa. Gayan pennut ovat varattuja.

PENTUJEN KUVIA

Edelleen jännitys on huipussaan kun odottelemme Melinan pentujen vielä syntyvän.(tuleekohan ensiyöstä kolmas valvottu yö ;-)

9.1.2005

Pomeranian tyttömme Gaya ja Melina saivat mieluisan vieraan "Huisku Huithapeli hui hain" vierailulle Seinäjoelta seuraavan viikon ajaksi. Molemmat tytöt tullaan astuttamaan viikolla kaksi. Peukut pystyyn että pitkäaikainen haaveemme voisi toteutua ja saisimme vihdoin pikku pom pom twistaajia.

LUE LISÄÄ

Kiitos Pirjo-Riitta että saimme Red herran vierailulle :-)

2.1.2005

Onni walesin omistajan kaatuminen aamulenkillä ja Onnin katoaminen Helsingin Myllypurossa

 

 KIITOS KIITOS....kaikille vielä kerran :-)

Olipa tänään tosiaan aamuherätys, saimme tiedon että Onnin omistaja on kaatunut aamulenkillä ja Onni kadonnut omille teilleen. Kaasu pohjaan ja menoksi aamukahvin ääreltä Onnia etsimään Maija omistajan avuksi.

Kun pääsimme perille selvisi totuus että Onnin omistaja on kaatunut pahoin lyöden päänsä, ei muistanut missä oli ollut lenkillä ja kuinka kaatunut ja itki hysteerisenä että on kadottanut Onnin. Pikkuhiljaa minulle selvisi että nyt ei ole kaikki Maijalla todellakaan kohdallaan ja soitin paikalle ambulanssin, Maija toimitettiin aivotärähdyksen saaneena sairaalahoitoon ja joukko ihmisiä etsi Onnia, mukaanlukien Tinka emo ja Taika sisko. Sain Tipiltä puhelun ja Tipi ystävällisesti Mikkelin suunnalta pyysi apua Tuulalta ja näin saatiin nopeaan myös nettiin ilmoitus Onnin katoamisesta. Eipä aikaakaan kun minulle soitti rouva joka antoi kullan arvoisia toimintaohjeita, hänen neuvostaan soitin Koiraetsijät ry:lle josta taas sain ystävälliseltä henkilöltä lisäneuvoja. Soitin uudelleen myös poliisille ja pyysin heiltä vielä apua että voisivat ilmoittaa katoamisesta Taxikuskeille. Poliisi oli hyvin ystävällinen ja hetken kuluttua soitti minulle takaisinpäin että Onni on talteenotettu klo 9.30. Tämän puhelun jälkeen  sain puhelun koiran löytäjältä, joka oli ollut käymässä Onnin ja Maijan naapurissa. Löytäjän kertoman mukaan kun hän oli poistumassa rapusta Onni oli hyökännyt kuin ohjus rapun ovesta sisään ja mennytkin suoraan oman kotioven taakse, mutta löytäjä oli soittanut väärää ovikelloa,josta heille ei oltu avattu ovea. Löytäjällä oli kiire aikataulu ja oli sitten ottanut Onnin mukaansa ja soittanut poliisille että ottanut talteen koiran. Onni matkusti löytäjän mukana Nurmijärvelle...olivat käyneet SAK-opistolla, Onnille oli tarjottu myös lounasta...kalaa ja muussia ja lounas  oli maistunut kuulemma oikein hyvin Onnille :-)  Tämän mutkan kautta Onni palautui suoraan takaisin kotiin, hyväkuntoisena ja onnellisena.
Nyt on huoli omistajan tilasta, toivottavasti Maija toipuu pikaisesti!!
KIITOS TEILLE KAIKILLE, Onnin löytäjälle, Myllypuron koiranomistajille jotka etsivät Onnia, Tipille, Tuulalle,koiranetsintä yhdistykselle, Koirakarkurit  ...... kaikille joiden kanssa olen keskustellut ja saanut apua tänään.

Kiitoksen ansaitsevat myös Helsingin palolaitoksen  ambulanssin ensihoitajat jotka antoivat Maijalle erittäin hyvän ensiavun ja toimittivat Maijan jatkohoitoon sekä myötäelivät Maijan hädässä Onnin ollessa karkuteillä.


Tuija

KOIRAETSIJÄT RY

www.karkurit.fi
 

Webstats4U - Free web site statistics