In Loving Memoriam

Garden


Fin Ch

Twist And Shake

03.08.1985 -1991

 

"Netta"

GB SH CH NUCH NORD V-84 Ferndel Harvest Gold -

INT & FIN CH V-85 Rwyn Red Betty

 

kuva: Tommi Ahlberg

 

Netta oli ensimmäinen oma walesinspringerspanielini, tästä persoonasta siis vuosia kestänyt rakkauteni rotuun alkoi. Netta oli persoona jota en milloinkaan unohda. Netta toimi hyvänä kennelimme PR-koirana. Iloinen ja hurmaava luonne ihastutti niin tuomareita, kuin kotiimme tulleita pennunkatsojia. Ensimmäiset näyttelyt kierrettiin juuri Netan kanssa ja yhdessä ihmeteltiin sinivalkoista nauhaa, minkä näyttelyistä saimme, onneksi kehän laidalla oli ystävällisiä "konkareita" jotka neuvoivat mitä näytteliyissä seuraavaksi tapahtui, esim. Jaakkolan Marjo 

Kiitos Marjo!!

Etsiessäni itselleni walesinspringerspanielia, näin Spanieli lehdessä Erkka Suomisen ilmoituksen syntyneistä pennuista. Erkka sitten ehdotti minulle että ottaisin Netan sijoitukseen, eli oli Twist And kennelin ensimmäinen pentue kyseessä. Erkan kanssa pidimme tiiviisti yhteyttä ja hän opasti minut koko harrastuksen ja rodun saloihin. Myöhemmin Erkan ehdotuksesta myös kennelnimi muutettiin meidän yhteisomistukseen.

SUURKIITOS ERKALLE tästä hurmaavasta koirasta ja siitä korvaamattomasta tiedosta, jotta pääsin rodun harrastamisessa alkuun!!

 

 

 

Gate

Divider

 


Logo