UUTISIA 2005

 

 

  Kennel Twist And ja Hakalan kotieläintilan Uutisia 2006 

 

15.12.2006

 

Uusi jäsen Hakalan hiirijengiin

Kissu-kolli on löytökissa joka pienen pienenä pentuna hortoili ilman emoaan orpona ja päätyi nyt pienen "mutkan kautta" Hakalaan hiirikissajengin vahvistukseksi. Kissu on sympaattinen hellyydenkipeä pikkukatti joka on syntynyt kesällä 2006.

Kissu-kolli

 

 

 

21.10.2006

Osallistuimme Spanieliliiton Hyvinkäällä pidettyyn päänäyttelyyn. Matkaan tälläkertaa lähdimme welssikasvattini Auran (Twist And Go With A Swing ) kanssa. Aura arvosteltiin avoimen luokan nartuissa ja tuloksena hienosti luokkavoitto. (ERI 1)

 
 

19.9.2006

Riikinkukkokyyhkyjen poikaset kuoriutuivat...ja näistäkö pikkuisista kasvaa kauniit valkeat kyyhkyt :-)

 

31.8.2006

Gertrud kyyhky muni ensimäisen pikkumunan. Jäämme jännityksellä seuraamaan onnistuuko munan hautominen joka kestää kyyhkyillä n. 18 vrk.

26.8.2006

Osallistuimme Pomeranian uroksemme "Robinin" kanssa Hämeenlinnan koiranäyttelyyn. Robin sai viimeisen serttinsä ja on nyt Suomen muotovalio. Lämmin kiitos kasvattajalle Pirjo-Riitalle tästä upeasta pommipojasta :-)

 

Trullan ja Molli-kollin leikkiä, pikkukisu kuvittelee nykyään olevansa koira-leikkii usein pikkucollieiden kanssa

20.8.2006

Kiitos Pia perheineen, Leila, Mari Atte ja Mette vierailusta ja mukavasta iltapäivästä vierainamme

 

Pian Vilma-collie Jade ja Trulla

 

Nea ja Mette ihastuivat kovasti Hakalan kotieläimiin

 

Trulla antaa hellän suukon pikku Niklakselle

 

Nea ja Trulla

 

Atte Mette Nea ja Trulla

 

 

18.8.2006

Hakalan kotieläintilalle muutti kauniit Riikinkukkokyyhkyt

 

12.8.2006

Trulla ja Jade saivat tänään vieraakseen Trullan siskot Netan ja Lotan sekä äiti Ellin :-) Pennuilla oli oikein mukavaa keskenään, Jade tosin joukon pienimpänä nukkui makoisia päiväuniaan isompien pentujen leikkiessä keskenään.

Kiitos Marille, Annelle ja Veli-Matille mukavista pentutreffeistä.

 

 

 

 

30.7.2006

Tänään luoksemme muutti hurmaava pitkäkarvainen collietyttö Dolmaris Nimrodel "Trulla".  Trullan on kasvattanut Mari Palgi Helsingistä. Yksi monen vuoden haave on nyt jälleen toteutunut tämän pikkutytön myötä. Lämmin kiitos Marille tästä reippaasta ja hurmaavasta collie tytöstä.

 

4.7.2006

Sulo-kilimme muutti tänään Tyynelään

Toivotamme Sulolle mukavia hetkiä Tyyne ja Lempi kutun seurassa ja toivottavasti Sulo tuo paljon iloa uudelle perheelle :-)

 

 

Sulo matkalla uuteen kotiin

 

 

 

Tutustuminen uusiin ystäviin

2.7.2006

Olimme tänään Pomeranianuroksemme Robinin (Biconty´s World Wide Web) kanssa Mustialan näyttelyssä tuloksena PU-2 ja vara-sert

30.6.2006

Kevät ja alkukesä on ollut  täällä Hakalassa kovin vilkasta aikaa - kaikki pikkuisemme kilit,kissat ja kanit ovat taanneet sen että vapaa-aikaa ei ole juuri jäänyt eläintenhoidolta millekään muulle. Välillä ystäviemme on ollut vaikea meitä tavoittaa - olemme paljon puuhastelleet eläintemme parissa, milloin nikkaroiden kuttulassa - milloin kanalassa - milloin koiriemme sekä hevostemme parissa. Olemme kuitenkin taas monta kokemusta rikkaampia - ja teille kaikille jotka olette hämmästelleet Hakalan väen jaksamista - hyvin olemme jaksaneet ja onnellisia että olemme saaneet hoitaa näitä kaikkia pikkuisiamme. Tietysti pettymyksiäkin on mukaan mahtunut - Gaya pomeranianin jäätyä tyhjäksi ja emme saaneetkaan joukkoomme pikkuisia pommivauvoja - mutta uusi yritys:-) jospa sitten alkutalvesta saamme kontata näiden pikkupalleroiden kanssa.

Nyt on koittanut se aika kun kaikki rakkaat eläinkakaramme ovat valmiita muuttamaan uusiin koteihinsa, kaneista jo suurin osa on uusissa kodeissaan ja tänään lähtivät ensimäiset pikkukisumme, ensiviikolla lähtee ensimäinen kilimme - tyhjältä alkaa tuntua - mutta iloitsen kaikista uusista kodeista jotka te olette Hakalan kotieläintilan kasvateille tarjonneet - KIITOS uusille omistajille ja toivon että eläimemme tuottavat teille pitkään suurta iloa ja muistakaa laittaa niitä kuulumisia :-)

OIKEIN HYVÄÄ KESÄÄ TEILLE LOMALAISILLE, MYÖS UUSILLE ELÄINYSTÄVILLE!

toivottaa Hakalan kotieläintilan kaikenkarvaiset ystävät ja me hoitajat

 

8.4.2006

Tirlittan kissastamme tuli tänään neljän suloisen kissakakaran äitykkä, laitamme kuvia heti kun emo antaa kakaroitaan lähemmin kuvata.

 

1.4.2006

kilistelyä taas :-)

Liisa kuttume pikkukilit Severi ja Selma vajaan tunnin ikäisinä

31.3.2006

Hakalan ensimäiset kilit syntyneet

 

Sanni ja Sulo, kuvissa ikää meillä vajaa tunti

taustalla ylpeä isä

5.2.2006

Vuohiuutisia:

Leena ja Liisa kuttumme masut kasvavat kovaa vauhtia, huhtikuun alussa meillä on ilo saada ensimäiset Hakalan pikku-kilit.

Astutus-suunnitelmia pomeranian:

Odotamme Gaya-pommille kovasti juoksua alkavaksi ja toivottavasti olemme onnekkaita ja saamme nauttia myös pikku pomeranian viikareista keväällä.Tulevista pennuista kerromme lisää myöhemmin. Pentuvarauksia emme vielä ota vastaan vaan haluamme ensin varmistua että kaikki menee suunnitelmien mukaan.

9.1.2006

Uuden vuoden ensimäiset ilouutiset:

Twist And kennel sai vahvistusta uuden welssitytön myötä, joka muutti Standard-Bearer kennelistä Suvianna Virkkusen luota Erkka Suomisen perheeseen.ONNEA Erkalle ja Annulle uudesta tytöstä ja lämpimästi tervetuloa jälleen welssiharrastuksen pariin!

Uusi lonkka- ja silmätutkimustulos:

Twist And Go With A Swing (Benton Lookin' For Duck - New Design's Comedy Girl)

 lonkkakuvaustulos: A-A 

silmätutkimustulos: Ei HC-, PRA- tai RD-muutoksia Cilia aberranta, todettu ( =ylimääräiset silmäripset)